Бела Хадид донесе гол блясък за премиерата на Стажантът на филмовия

...
Бела Хадид донесе гол блясък за премиерата на Стажантът на филмовия
Коментари Харесай

Бела Хадид не крие гърдите си дори на червения килим

Бела Хадид донесе гол искра за премиерата на " Стажантът " на филмовия фестивал в Кан през 2024 година, носейки тоалет от колекцията на Saint Laurent за есента на 2024 година Нейната кафява миди рокля по тялото, направена от транспарантен плат, се отличаваше с възли начело и надълбоко деколте. 

" Стажантът " с Мария Бакалова завладя Кан 2024 - какъв брой време в действителност са траяли овациите след кино лентата

Няколко разнородни изказвания, само че крайният резултат още веднъж е впечатляващ

Голата тенденция, която господства на алените килими през последната година, беше съществена тематика за есенната сбирка на Saint Laurent за 2024 година на Антъни Вакарело. " Исках да направя нещо доста нежно ", споделя Вакарело пред WWD.

Прозрачният жанр също е във фокуса на изложбата Sheer: The Diaphanous Creations of Yves Saint Laurent, която беше открита през февруари в музея на Yves Saint Laurent, в Париж. Хадид добавя роклята си с обувки от Saint Laurent и диамантени бижута.
 Снимка 665910

Някога Хадид беше определяна за " кралицата на Кан " от стилиста Ло Роуч, с който си сътрудничеше. През годините моделът е носила облекла на Schiaparelli, Jean Paul Gaultier, Versace и други на аления килим на филмовия фестивал в Кан.
 Снимка 665911

На премиерата на " Стажантът " Хадид се причисли към Кейт Бланшет в рокля на Haider Ackermann и Коко Роша, която носеше рокля на Робърт Вун.
 Снимка 665909

Мария Бакалова, която играе Ивана Тръмп във кино лентата, въодушевен от ранните години на Доналд Тръмп в действителния държавен бизнес на Ню Йорк, беше облечена в рокля от пролетната сбирка на Dolce & Gabbana за 2016 година
 Кан 2024: филмите, за които всички приказват
Кан 2024: филмите, за които всички приказват

Кратък преглед на 10 кино лентата, които привлякоха вниманието (не единствено нашето)

Филмовият фестивал в Кан е годишен кино фестивал, провеждан в Кан, Франция, на който се показват нови филми от целия свят. 77-ото издание ще продължи от 14 до 25 май. Американската режисьорка Грета Гъруиг е ръководител на журито на главната конкуренция, а френската актриса Камил Котин е хазаин на церемониите по откриването и закриването. " Стажантът ", Megalopolis,  " Фуриоза: Сага за Лудия Макс ",  Kinds of Kindness, Bird, Oh, Canada! са част от филмите, включени във фестивала тази година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР